Verkoopstyling

Werkt verkoopstyling?Te koop bord

Ja, verkoopstyling werkt! Uit onderzoek blijkt dat woningen die professioneel zijn gestyled sneller verkopen en tegen een hogere verkoopprijs dan niet gestylde woningen

Een verkoopstylist heeft meerwaarde

Toch denk je misschien; mijn woning is keurig opgeruimd en ziet er goed uit en ik heb geen stylist nodig. Maar een verkoopstylist heeft meerwaarde!  Ik als verkoopstylist ben namelijk een specialist in woningpresentatie. Als ervaren stylist kijk ik door de ogen van een potentiële koper. Ik beoordeel niet de woonsfeer van de huidige bewoners, maar ik creëer een voor de mogelijke koper optimale inrichting en styling waar hij zich thuis voelt.  Ik maak daarbij uiteraard gebruik van het in de woning aanwezige interieur. En mocht ik samen met jou van mening zijn dat daar aanvulling op nodig is in de vorm van accessoires of extra meubilair dan bepalen we in gezamenlijk overleg wat de stappen zijn.

Kijk door de ogen van de koper

Onthoud dat slechts 20% van de kopers door de persoonlijke inrichting en sfeer van een te koop staande woning heen kijken. Voor de overige 80% is het heel belangrijk om alle positieve punten van een woning te benadrukken, anders haakt die groep direct af. Gerestylde woningen vallen meer op, waardoor zij meer bezoekers trekken en hiermee de kans op verkoop aanzienlijk vergroten.

Interieur34 is specialist op het gebied van woningpresentatie en zeer ervaren verkoopstylist.

 

Hieronder een aantal voorbeelden van een woning NA verkoopstyling. Meer voorbeelden zijn te vinden in het Portfolio.