Moodboard

Een moodboard is een sfeerboard met voor jou mooie kleuren, stylen, sferen en meubels. Het is een overzicht van de woonstijl die bij jou past. Het moodboard kan je gebruiken als het startpunt bij het ontwikkelen van een nieuw interieur, indeling, kleuren of licht-plan.

Je maakt een moodboard in 3 stappen.

1. Bladeren en knippen. We maken in de workshop gebruik van een breed scala aan tijdschriften (lifetyle, koken, wonen etc). Door uit te knippen of scheuren van datgene wat je mooi vindt, maak je een verzameling van datgene wat je aanspreekt.

2. Ordenen en plakken. Nadat je de verzameling van beelden, teksten, kleuren en plaatjes hebt gemaakt ga je een collage maken. In de workshop help ik je bij het maken van het juiste overzicht zodat het geheel je optimaal gaat aanspreken.

3. Actie. De 3e stap is het vertalen van je moodboard naar een stappenplan. Alleen het moodboard is een middel en geen doel op zich. Jouw persoonlijke woon-moodboard gaat je verder helpen bij het maken van een stappenplan. Daar help ik je bij in de workshop.